Uw verlichting - Onze zorg
Werkzaamheden Wetshuys Almelo

#wijrepararerengewoonalles

 

Welkom bij Reparatie Almelo: Uw Partner voor het plaatsen LED Verlichting en reparaties!

Bent u op zoek naar hoogwaardige LED-verlichting voor uw reclameborden of is uw huidige LED-reclameverlichting toe aan reparatie? Zoek niet verder, want Reparatie Almelo staat voor u klaar. Wij zijn uw betrouwbare partner voor het plaatsen en repareren van LED-verlichting voor reclamedoeleinden.

Als het gaat om het onderhouden van uw verlichting, aanschijnen van uw bedrijfspand, woning of ander object... Als het om verlichting gaat zit u bij Reparatie Almelo goed. Wij voeren een breed scala werkzaamheden uit als het gaat om verlichting van uw woning of bedrijfspand. Hierbij moet u denken aan het volgende:

  • Plaatsing van LED Verlichting voor Reclame:

Of u nu een nieuw reclamebord wilt installeren of uw bestaande verlichting wilt upgraden, onze deskundige technici staan paraat om u te helpen. We bieden op maat gemaakte LED-oplossingen die perfect passen bij uw branding en reclamebehoeften. Ons team zorgt ervoor dat uw boodschap ’s nachts net zo helder schijnt als overdag.

  • Reparatie van LED Reclameverlichting:

Heeft uw LED-verlichting last van uitval, flikkeringen of andere problemen? Geen zorgen, Reparatie Almelo heeft de expertise om uw verlichting weer in topvorm te brengen. We diagnosticeren en repareren snel en efficiënt, zodat uw reclameboodschap nooit verloren gaat.

  • Energiezuinige Oplossingen:

Bij Reparatie Almelo geloven we in duurzaamheid. We bieden energiezuinige LED-oplossingen die niet alleen uw reclame verbeteren. U bespaart op energiekosten terwijl u bijdraagt aan een groenere toekomst.

  • Onderhoudscontracten:

Voor gemoedsrust bieden wij onderhoudscontracten aan waarmee u regelmatige inspecties en snelle reparaties kunt plannen. Zo blijft uw reclameverlichting altijd in topconditie en kunt u zich concentreren op uw bedrijf.

Waarom Kiezen Reparatie Almelo?

    •    Ervaring: Met jarenlange ervaring in de industrie hebben we talloze projecten succesvol afgerond.
    •    Kwaliteit: We gebruiken alleen hoogwaardige LED-producten om de duurzaamheid en prestaties te garanderen.
    •    Klantgericht: Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen.
    •    Efficiëntie: Wij werken snel en efficiënt om uw project of reparatie zo min mogelijk downtime te veroorzaken.

Neem vandaag nog contact op met ons en ontdek hoe we uw reclameverlichting kunnen transformeren of repareren. Uw boodschap verdient de helderste uitstraling, en wij maken dat mogelijk. Samen brengen we uw reclame naar een hoger niveau van impact en effectiviteit!

 

Hieronder ziet u een aantal "met trots" afgeronde projecten

Bioscoop Movie Unlimited Hengelo” uitgevoerd met Dmx Led accent verlichting. Deze verlichting is op afstand programmeerbaar en kan hiermee volledig ingesteld worden in sfeer en scene naar wens… Helaas viel het qua weersomstandigheden een beetje tegen en daarop de extreme werkhoogte m.b.t de wind en regen, maar het is gelukt. Het resultaat mag er zijn. 

Bioscoop Hengelo Accent verlichting Reparatie Almelo

Na veel berekeningen, een 3D ontwerp en een lichtplan, zijn we er in geslaagd om dit torentje van het monumentale pand te belichten. Het ruim 300 jaar oude pand is niet meer weg te denken uit het stadsbeeld. Hierdoor stond zorgvuldigheid en aandacht bij het uitvoeren van de werkzaamheden voorop. Vorige week zijn we begonnen met de plaatsing van 4 energie zuinige aanpasbare led spots. Deze computer gestuurde energie zuinige led lampen zijn vanaf vorige week vrijdag in bedrijf gesteld. Het was een gigantische klus, gezien de bereikbaarheid en het op hoogte afstellen van de armaturen, maar het resultaat mag er zijn.

Bekijk hier het hele artikel op Tubantia

Verlicht torentje Wetshuys Almelo Reparatie Almelo

Bij Boode in Bathmen hebben we de verlichting van zowel de foodbar, keuken en uitgaansgelegenheid, en trouwzaal een volledige upgrade gegeven. De verlichting is aanpasbaar doormiddel van dmx om tijdens elk evenement de juiste sfeer te kunnen creëren. Natuurlijk is Boode in Bathmen al “de” ultieme plek om te eten, te genieten, te feesten, trouwen enz enz, maar is nu “nog” stijlvoller en gezelliger. “Je beleeft het bij Boode”

Website Boode

 

Accentverlichting Boode in Bathmen Reparatie Almelo Peter Struik

Innovatie bij autobedrijf Wiegerinck: Een Nieuw Tijdperk van Verlichting

Reparatie Almelo is verheugd om aan te kondigen dat ons bedrijf onlangs een spannend project heeft afgerond in samenwerking met autobedrijf Wiegerinck. Wij als pioniers op het gebied van LED-verlichting hebben met trots LED-verlichting geïnstalleerd in de werkplaats van dit autobedrijf, waardoor hun werkruimte is getransformeerd naar een nieuwe standaard van efficiëntie en helderheid.

Wat maakt deze gekozen verlichting zo speciaal?

LED verlichting is een revolutionaire stap vooruit in de verlichtingsindustrie, en de voordelen ervan zijn meteen merkbaar. Ten eerste is LED verlichting veel energiezuiniger dan traditionele verlichtingstechnologieën, wat betekent dat dit autobedrijf aanzienlijk zal besparen op energiekosten. Bovendien gaan LED verlichting veel langer mee, waardoor de onderhoudskosten in de toekomst worden verminderd.

Het Resultaat mag er zijn... Een Heldere, Efficiënte Werkplaats.

Met de nieuwe LED-verlichting in de werkplaats van Wiegerinck kunnen de monteurs nu genieten van een helderder en gelijkmatiger licht. 

 

Werkplaats verlichting Wiegerinck Hengelo Reparatie Almelo